Kayapınar Belediyesi’nden depremzede çocuklara sinema keyfi

Kayapınar Belediyesi’nden depremzede çocuklara sinema keyfi

Kayapınar Belediyesi’nden depremzede çocuklara sinema keyfi

Diyarbakır’da Kayapınar Belediyesi, konteyner kentte kalan depremzede çocuklara sinema keyfi yaşattı.
Kayapınar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nce, Kayapınar Talaytepe Mahallesi’nde kurulan Konteyner Kentte yaşayan depremzede ailelerin çocuklarına yönelik etkinliklerini sürdürüyor. Belediye tarafından kısa bir süre önce düzenlenen uçurtma şenliği ve masal atölyesinin ardından bu kez de açık havada sinema etkinliği düzenlendi.
Ailelerin yüzlerini güldürmek ve eğlendirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar, film izleyerek keyifli dakikalar yaşadı.
Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, deprem felaketinden etkilenen çocukların psikolojilerinin önemli olduğuna vurgu yaparak, “Evlatlarımızın mutlu olmaları ve huzurlu hissetmeleri için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Onlar bizim başımızın tacı. Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek dünyalara bedel. Rabbim, her daim çocuklarımızın yüzünü güldürsün, İnşallah bu zor günleri, hep birlikte el ele, gönül gönüle aşacağız. Elimizden ne geliyorsa her alanda yardımlarımızı artırarak devam ettiriyoruz” dedi.
Depremzede çocuklar ise yaşadıkları keyifli anlar için etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.


Güncel 29.05.2023 15:58:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

2

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

3

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

4

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı

5

Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

6

Hatay'da minibüsle çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı

7

Isparta'da 3 kuşak aynı mehter takımında tarihi geleneği yaşatıyor

8

Hatay'da denizde kaybolan balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor

9

Türkiye, yenilenebilir enerji alanında hızlı yol katetti

10

Serebral palsili oğlu için ürettiği ekipmanlar diğer hastalara da umut oldu