Kaybolan kadını bulmak için komandolar sahaya indi

Kaybolan kadını bulmak için komandolar sahaya indi

Kaybolan kadını bulmak için komandolar sahaya indi

Denizli’de mantar toplamak için çıktıkları dağlık alanda anne ve oğlu birbirini kaybetti. Gece saatlerine kadar yapılan aramalarda yaşlı kadına dair bulgu çıkmadı. Arama çalışmalarına komandolar da katıldı.
Olay, Acıpayam ilçesi Benlik Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Emine Aksoy ve oğlu Osman Aksoy, mantar toplamak amacıyla birlikte dağlık alana gitti. Dönüş yolunda anne ve oğlu birbirini kaybetti. Bir süre annesini arayan Osman Aksoy, sonuç alamayınca önce evi kontrol etti. Daha sonra ihbarda bulundu. İhbar üzerine akşam saatlerinde bölgeye sevk edilen AFAD, TRAC Denizli ekipleri arama çalışması başlattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren çalışmalar sonuç vermedi. Arama çalışmalarını sonlandıran ekipler, sabah saatlerinde tekrar çalışmalara başladı.
Çalışmalara destek olması amacıyla İl Jandarma Komutanlığına bağlı iki komando timi bölgeye sevk edildi. Komandolar, AFAD ekipleri ile koordineli olarak alanda arama çalışmalarına katıldı.
Kayıp olan Emine Aksoy’u 20. saatinde arama çalışmaları sürüyor.


Yurt Dünya 8.11.2021 18:04:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı