Kaymakam Özçelik, öğrencilerle derse girdi

Kaymakam Özçelik, öğrencilerle derse girdi

Kaymakam Özçelik, öğrencilerle derse girdi

Bitlis’in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Kalkanlı Köyü Ortaokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle birlikte derse katıldı.
Kalkanlı Köyü Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Özçelik, öğrencilerle yakından ilgilenerek ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Öğrencilerle girdiği dersin ardından öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştiren Kaymakam Özçelik, eğitim öğretimle ilgili yapılan çalışmalar ve okulun sorunları hakkında bilgi alarak derslikleri gezdi.
Okul ziyaretinde köy sakinleri ile de sohbet eden Kaymakam Özçelik, “İlçemizin en ücra köşesinde yaşayan vatandaşımızın ayağına kadar giderek sorunlarını çözmek ve dertlerine ortak olmak için köy ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Köylerimizin ihtiyaç ve taleplerini dinlemek, devletimizin varlığını ve sıcaklığını vatandaşlarımıza hissettirmek amacıyla programlarımız dahilinde ziyaretlerimizi hem ilçe merkezimizde hem de köylerimize yapmaya çalışıyoruz” dedi.


Güncel 4.11.2022 08:47:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

4

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu