Kaymakam Sak, ihtiyaç sahibi vatandaşları dinliyor

Kaymakam Sak, ihtiyaç sahibi vatandaşları dinliyor

Kaymakam Sak, ihtiyaç sahibi vatandaşları dinliyor

Kütahya’nın Dumlupınar Kaymakamı Salih Sak, köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşları bire bir ziyaret edip dertleriyle ilgileniyor.
Devletin her alanda vatandaşların yanında olduğunu yaptığı çalışmalarla ortaya koyan Kaymakam Salih Sak’ın vatandaşlarla samimi ortamdaki sohbeti taktir topladı. Dumlupınar ilçesine bağlı köylerde yaşayan yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını bire bir kendisi tespit eden kaymakam Sak’ın, ihtiyaç sahibi aileleri kendisinin ziyaret etmesi ve ihtiyaçlarını karşılaması, köylüler tarafından da takdirle karşılanıyor.
İsimlerini açıklanmasını istemeyen vatandaşlar, "Bizler devleti her zaman yanımızda hissediyoruz. Cumhurbaşkanımıza, Kütahya valimize böylesine güzel insanı bizlerle tanıştırdığı ve bize hizmet etmesini sağladığı için teşekkür ediyoruz" dediler.


Güncel 26.03.2021 10:22:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

2

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

3

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

4

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

5

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

7

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

8

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

9

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı

10

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor