KAYMEK’ten ’Narko Rehber’ Eğitimi

KAYMEK’ten ’Narko Rehber’ Eğitimi

KAYMEK’ten ’Narko Rehber’ Eğitimi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekiplerince önemli bilgiler verilen Narko Rehber eğitim semineri düzenledi.
Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında ‘insan odaklı’ yerel yönetim hizmetini yürüten Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eğitim ve kursları ile on binlerce insana dokunan KAYMEK A.Ş. birimi marifetiyle madde bağımlılığına karşı toplumu bilinçlendiren seminerler düzenliyor. Kayseri Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün Kayseri’de uyuşturucu madde satışına karşı sürdürdükleri mücadeleye, eğitim gücüyle toplumu bilinçlendirerek katkı sunan Büyükşehir Belediyesi Narko Rehber Semineri düzenledi. KAYMEK A.Ş tarafından Narko Rehber Seminerleri çerçevesinde KAYMEK Köşk Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen eğitim seminerinde Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekipleri KAYMEK kursiyerlerine madde bağımlılığı, bağımlılığa karşı alınacak önlemler gibi konularda önemli bilgiler aktardı. Bağımlılığa karşı en önemli tedbirin madde kullanımından uzak durmak olduğuna ve her türlü bağımlılığa karşı sağlık kuruluşlarından tam destek alınabildiğine vurgu yapılan seminer kursiyerlerden tam not aldı.
Seminere katılan kursiyerler, KAYMEK’in eğitim ve kurslarının yanı sıra toplumu yakından ilgilendiren önemli konularda düzenlenen anlamlı seminerler için de Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti.


Yurt Dünya 24.03.2023 10:28:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

2

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

3

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

4

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

5

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

6

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

7

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

8

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

9

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

10

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti