Kayseri OSB’den alt yapıya bir yatırım daha

Kayseri OSB’den alt yapıya bir yatırım daha

Kayseri OSB’den alt yapıya bir yatırım daha

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi alt yapı yenileme ve güçlendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede yağmur suyu tahliyesinde kapasite artırmak amacıyla 6 adet yeni büyük pompa satın alındı.

Alt yapı yatırımına ilişkin açıklamada bulunan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, bölge genelinde yağmur suyu tahliye kapasitesinin artırılması için yaptıkları planlamada yeni bir aşamaya geçtiklerini belirtti. Pompaların toplam maliyetinin 2 milyon TL’nin üstünde olduğunu kaydeden Başkan Yalçın, “OSB olarak, yağmur suyunu 3 farklı noktadan pompalarla terfi ederek bertaraf etmekteyiz. Son zamanlarda anlık olarak oluşan yağış miktarındaki artışla beraber OSB sanayicilerimizin sıkıntı yaşadıkları tespit edilmiştir. Bu konuda çözüm olması için hâlihazırda 17 adet olan yağmur suyunu pompalarımıza ilave olarak, yüksek kapasiteli 6 adet pompa satın alarak yağmur suyunu tahliye etme kapasitemizi yüzde 40 daha artırmış bulunmaktayız” dedi.
Başkan Yalçın, satın alım işlemi gerçekleştirilen 6 adet yeni pompanın OSB deposuna ulaştığını ve gerekli kontrollerin yapılmaya başlandığını belirterek, işlemlerin tamamlanmasının ardından sahada uygulama yapılacağını sözlerine ekledi.


Güncel 7.12.2022 14:59:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Terminal Kadıköy'e "Özellikli İşletme Ödülü"

2

Osmaniye’de çiftçilere 61 bin 106 adet sertifikalı zeytin fidanı dağıtıldı

3

Jandarmadan öğrencilere mesleki tanıtım ve şehit ailesine ziyaret

4

Mersin'de sigara kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

5

Osmaniye’de 89 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

6

Osmaniye’de 35 yıllık öğretmen Eray Akdağ’a duygusal veda

7

Roche ile Sağlıkta Tanı Buluşmaları etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi

8

Mersin'de trafolardan bakır kablo çaldığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

9

Antalya'da bir işçiye işkence yaptıkları iddia edilen 4 sanığa hapis cezası

10

Tera Yatırım Teknoloji Holding'de üst düzey atama