Kayseri Şeker’de Genel Müdürlüğe vekaleten İsmail Gedik atandı

Kayseri Şeker’de Genel Müdürlüğe vekaleten İsmail Gedik atandı

Kayseri Şeker’de Genel Müdürlüğe vekaleten İsmail Gedik atandı

Kayseri Şeker’de geçtiğimiz hafta boşalan Genel Müdürlük görevine vekâleten, Şirketin Muhasebe ve Finans’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, İsmail Gedik atandı.
Kayseri Şeker Yönetim Kurulunca 26.04.2021 tarihinde alınan karar doğrultusunda Genel Müdürlük görevine vekâleten atanan Gedik, Şirketin Muhasebe ve Finans’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.
1966 yılında Çorum’da dünyaya gelen İsmail GEDİK, Gazi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Mali müşavir ve bağımsız denetçi olarak, Türkiye’de çeşitli firmalarda görev yapan Gedik, 2014 yılında Kayseri Şeker’de Muhasebe Müdürü olarak göreve başlamış ve ardından 2016 yılında Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığına atanmıştır. Gedik, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Güncel 26.04.2021 12:20:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Koçfinans 30 yaşında

2

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

3

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

4

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

5

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak

6

Antalya'da "Sürdürülebilirlik Akademisi" çalışmaları başladı

7

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

8

Adana'da Seyhan Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi tanıtıldı

9

Prometeon 2025 Dakar şampiyonu Macik ile işbirliğini yeniledi

10

Karmod'dan İngiltere'ye özel hazır konteyner ofis