Kayserispor taraftarının karne notu

Kayserispor taraftarının karne notu

Kayserispor taraftarının karne notu

Bugün binlerce öğrenci karne sevinci yaşadı. Aralarında ilginç karne anekdotları da vardı. Kayserispor taraftarı Tunahan Yeğrik’in karnesine sınıf öğretmeni; "Kayserispor’a değer verdiği kadar derslerine değer verseydi çok başarılı olurdu" notu düştü.
Bugün sömestre tatili başladı. Kayseri’de de binlerce öğrenci karne aldı ve ara tatile girdi. Kimisi takdir, kimisi teşekkür belgesi alırken kimisi için de ilginç notlar vardı. Bunlardan birisi de OSB Teknik Kolejinde okuyan Kayserispor taraftarı Tunahan Yeğrik. Sınıf öğretmeni, kişiliği ile arkadaşları arasında çok sevilen bir o kadar da Kayserispor fanatiği olan Tunahan Yeğrik için oldukça ilginç ve önemli bir not düştü. Öğretmen, "Kayserispor’a değer verdiği kadar derslerine değer verseydi çok başarılı olurdu" notu düştü.
Tunahan da, öğretmeninin bu notu ile birlikte karnesini sosyal paylaşım sitesindeki hesabından "Kariyer savaşı veremiyorum. Kayserispor daha ağır basıyor" cümlesi ile paylaştı. Bu paylaşım, Kayserispor camiasında büyük ilgi gördü.


Spor 20.01.2023 16:56:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı