KAYÜ Aşçılık Öğrencileri 3 Kategoride Altın Madalya Kazandı

KAYÜ Aşçılık Öğrencileri 3 Kategoride Altın Madalya Kazandı

KAYÜ Aşçılık Öğrencileri 3 Kategoride Altın Madalya Kazandı

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali çerçevesinde yapılan yemek yarışmalarında 3 kategoride altın madalya kazandı.
7-8-9 Ekim 2022 tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilen lezzet festivalinin ikinci gün yemek yarışmalarında Kayseri Üniversitesi aşçılık programı öğrencilerinden Merve Işık ’Üniversitelerarası Genç Şefler Bireysel Ana Yemek 1. Kategorisinde’ klasman birincisi olarak altın madalya, Seda Horasan ’Üniversitelerarası Genç Şefler Bireysel Ana Yemek 2. Kategorisinde’ klasman ikincisi olarak altın madalya, Habibe Eda Taş, Laila Çiçek ve Havva Göynük ise ’Üniversitelerarası Genç Şefler Ekip Yarışmasında’ altın madalya kazandılar. Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, başarılarından dolayı aşçılık programı öğrencilerini ve hocalarını kutladı.
Rektör Karamustafa; “Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz katıldıkları yarışmalarda aldıkları başarılar ile bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Kazanılan başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.


Güncel 9.10.2022 15:53:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Yılmaz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Karmod Bulgaristan'da çelik konstrüksiyon konut projesi hayata geçiriyor

3

GÜNCELLEME - Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

4

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 5. Savunma ve Havacılık Sanayiinde Küresel Stratejiler Konferansı'nda konuştu:

5

GÜNCELLEME - Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

6

Savunma ve havacılıkta ihracat da hedefler de büyüyor

7

AK Parti Bozyazı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

8

Allianz Türkiye bireysel emeklilikte geniş fon seçenekleri sunuyor

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Adana'da kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi