ISTANBUL (AA) - Keçiören Belediyesi, KEDEM Kurs Merkezinde görev yapan çesitli branslardaki ögretmenler araciligiyla, sokaga çikma kisitlamasi kapsaminda disariya çikamayan YKS ve LGS ögrencileri için adreslerine deneme kitapçigi yolladi.
Keçiören Belediyesi açiklamasina göre, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in YKS ve LGS sinav tarihlerini açiklamasiyla birlikte harekete geçen belediye, KEDEM Kurs Merkezinde görev yapan çesitli branslardaki ögretmenler araciligiyla, sokaga çikma kisitlamasi kapsaminda disariya çikamayan YKS ve LGS ögrencileri için adreslerine deneme kitapçigi gönderdi.
Açiklamada görüslerine yer verilen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, KEDEM Kurs Merkezinde YKS ve LGS’ye hazirlik egitimi alan ögrenciler için hazirlanan deneme sinavi kitapçiklarinin ögrencilerin adreslerine ulastirilmaya devam ettigini belirterek, "YKS grubundaki ögrencilerimize 272 adet deneme kitapçigi gönderiyoruz. LGS grubundakilere ise 150 adet deneme sinavi kitapçigi ulastirdik." ifadesini kullandi.
Baskan Altinok, ögrencileri hem motive etmek hem de sinav maratonuna hazirlamak istediklerini dile getirdi.
- "Egitime online sistemle devam ediyoruz"
Sinava girecek ögrencilere basari temennisinde bulunan Altinok, sunlari kaydetti:
"Kaliteli bir egitim için gençlerimize hizmet veren kurs merkezimizin faaliyetlerini koronavirüs sürecinde devam ettirmek için Gelistirilmis Uzaktan Online Egitim Sistemini devreye soktuk. Ögrenci ve velilerimizin destegiyle, kurs merkezimizde görev yapan ögretmenlerimizin gayretiyle bu süreci basarili bir sekilde sürdürüyoruz. Derslerimizden olumlu neticeler almak için seviye belirleme kitapçiklarimizi ögrencilerimize ulastirmaya devam edecegiz."