Keçiören Belediyesi, Tıp Bayramı'nda sağlıkçıları unutmadı

Keçiören Belediyesi, Tıp Bayramı

Keçiören Belediyesi, Tıp Bayramı'nda sağlıkçıları unutmadı

ANKARA (AA) - Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un talimatıyla ilçede bulunan sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla çiçek verildi.

Keçiören Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Turgut Altınok adına çiçekleri sağlıkçılara ulaştıran yetkililer, ilçedeki sağlık kurumlarını tek tek gezerek 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Altınok, "Pandemi sürecinde kahramanca mücadele veren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Hayatlarından, ailelerinden, çocuklarından ve sevdiklerinden feragat ederek sağlığımız için yoğun mesai harcayan her bir sağlık çalışanımıza şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına birçok hizmet verdiklerini ve onlar için yaklaşık 130 bin kişilik yemek hizmetinde bulunduklarını aktaran Altınok, şunları kaydetti:

"Kovid-19 vakalarına karşı cansiparane bir tempoyla çalışan sağlık çalışanlarımız, devletimiz ve milletimiz için kahramanca savaş vermişlerdir, vermeye de devam ediyorlar. Onların emeğine ve alın terine saygı duymalıyız. Bu anlamda temizlik, maske ve mesafe kurallarını gevşetmeden uygulamaya devam etmeliyiz. Pandemi ile mücadelelerinde kahraman sağlıkçılarımızın yanlarındayız. Onlara yönelik hizmetlerimizi gönülden veriyoruz. Her bir sağlık çalışanımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik ediyorum."




Eğitim 15.03.2021 11:57:35 0

İlginizi Çekebilir

1

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı