Keçiören’de düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri renkli anlara sahne oldu

Keçiören’de düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri renkli anlara sahne oldu

Keçiören’de düzenlenen Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri renkli anlara sahne oldu

Keçiören’de Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen konser ve çeşitli eğlence aktiviteleri vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.
Keçiören Aşağı Eğlence Mahalle Muhtarlığı ve Etlik Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde oluşturulan Mahalle Korosu’nun Kanuni Parkı’ndaki açık hava konseriyle Cumhuriyet Bayramı kutlandı. Keçiörenlilere coşkulu anlar yaşatan konsere katılan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, buradaki kutlamalara eşlik ederek vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Aynı zamanda Keçiören Belediyesi Ahmet Çalık Buz Pateni Pisti’nde öğrenciler, eğitmenleri eşliğinde renkli dans gösterisine imza attı. Bayrak şovlarıyla izleyicileri kendine hayran bırakan genç patenciler Cumhuriyete bağlılık mesajı verdiler. Altınok buradaki gösteriye de katılarak öğrencileri ve aileleri tebrik etti. Ayrıca Cumhuriyetin ilanının 99’uncu yıl dönümü kutlamaları kapsamında Altınok, ilçedeki siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte belediye önünde bulunan Atatürk büstüne çelenk bıraktı.
Başkan Altınok burada yaptığı konuşmada, “Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünü kutlamanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Keçiören olarak ayrı bir sevincimiz ayrı bir mutluluğumuz daha var. Milli Mücadele’nin ışığı, Milli Mücadele’nin Güneşi, Milli Mücadele’nin otağı Keçiören’dir. Atatürk, 29 Aralık 1919’da Ankara’ya geldiğinde ilk olarak Keçiören’e geliyor. Yani Milli Mücadele’nin karargâhı Keçiören’dir. Başta bize bu cennet vatanı bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.
Keçiören’deki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları saat 19.30’da ilçedeki Fatih Stadı’nda düzenlenecek Esat Kabaklı konseriyle son bulacak.


Güncel 29.10.2022 18:22:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı