Keçiören'de Kırşehir Gecesi düzenlendi

Keçiören

Keçiören'de Kırşehir Gecesi düzenlendi

İSTANBUL - Keçiören Belediyesi ile Kırşehir Dernekler Federasyonu iş birliğinde Keçiören Kalaba Kent Meydanı'nda düzenlenen Kırşehir Gecesi'nde Türk Halk Müziği Sanatçısı İsmail Altunsaray sahne aldı.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, geceye Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, AK Parti Ankara milletvekilleri Zeynep Yıldız, Kurtcan Çelebi ve Osman Gökçek, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak, Balâ Belediye Başkanı Ahmet Buran, ABB Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Milliyetçi Hareket Partisi Keçiören İlçe Başkanı Metin Bayrakçı, MHP MYK Üyesi Özgür Bayraktar, AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Saliha Küçüker ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ile vatandaşlar katıldı.

Açıklamada gecede yaptığı konuşmaya yer verilen Başkan Altınok, Keçiören'de unutulmaz bir Kırşehir Gecesi düzenlediklerini belirterek şunları kaydetti:

"Ahilik Haftası ve bozkırın tezenesi Neşet Ertaş'ı anma vesilesiyle, Anadolu'muzun güzide şehri, ozanlar diyarı Kırşehir'imiz, Abdallarımızın ve kıymetli sanatçı İsmail Altunsaray'ın sözü ve sazıyla bizimle oluyor. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Kültürel mirasımıza, kardeşliğimize sahip çıkmaya el ele devam edeceğiz inşallah.

Başta bu güzel programı birlikte düzenlediğimiz Kırşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar'a, kıymetli protokolümüze, Kırşehirli, Ankaralı hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum."

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar da katkılarından dolayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'a Kırşehir Gecesi'ne sunduğu katkılarından dolayı teşekkür etti.



Ekonomi 7.10.2023 15:41:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Tosyalı, Tube & Wire Fuarı'nda Tosyalı V-Green markasını tanıttı

2

"Dijital benim işim" Dijital Pazarlama Kampanya Yarışması'nda kazananlar belli oldu

3

TİKAV, "Dijitaldeki Ayak İzimiz" projesiyle kırsalda kadınların eğitimini desteklemeye devam ediyor

4

Adana'da narenciye balının hasadı başladı

5

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

6

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

7

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

8

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

9

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

10

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi