Keçiören’e engelli gündüzlü bakımevi açılacak

Keçiören’e engelli gündüzlü bakımevi açılacak

Keçiören’e engelli gündüzlü bakımevi açılacak

Keçiören Belediyesi ile Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Keçiören’de bir engelli gündüzlü bakımevinin açılması için iş birliği protokolü imzaladı.
Keçiören Belediyesi ile Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Keçiören’de bir engelli gündüzlü bakımevinin açılması için iş birliği protokolü imzaladı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit tarafından imzalanan protokol kapsamında, 13 yaş ve üzeri kadın ve erkek zihinsel engelli bireylerin randevu sistemiyle belli bir süre bakım ve gözetim altında tutulacağı Gündüzlü Bakım Merkezi’nin ivedilikle açılması yönünde karar alındı.

“Bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz”
Ailelerin bakmakla yükümü oldukları 13 yaş ve üzeri zihinsel engelli bireylerine yönelik sosyal belediyecilik anlayışıyla açılacak Gündüzlü Bakım Merkezi’nin önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacağını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Göreve gelirken verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz. Birçok yüreğe dokunacağımız, gönüller alıp gönüller yapacağımız bu hizmetimiz Keçiörenimize ve Ankaramıza hayırlı uğurlu olsun. Ailelerimiz Gündüzlü Bakım Merkezimize engelli bireylerini bırakarak günlük işlerini halledebilecekler. Bu vesileyle vefalı ailelerimizi bir nebze de olsa rahatlatacağız. Bu projeye katkılarından dolayı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze de teşekkür ediyoruz” dedi.


Güncel 7.12.2021 17:03:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor