Kemer Belediyesi’nden judoculara ulaşım desteği

Kemer Belediyesi’nden judoculara ulaşım desteği

Kemer Belediyesi’nden judoculara ulaşım desteği

Kemer Belediyesi, Karaman’da yapılacak olan İller Arası Judo Turnuvası’na gidecek olan Kemerli judoculara ulaşım desteği sağladı.
Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu’nun spor salonunda antrenmanlarına aralıksız devam eden genç judocuları ziyaret etti. Judo Antrenörü Kadir Altınok’tan Kemerli genç judocular hakkında bilgiler alan Baytekin, sporculara Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun başarı dileklerini iletti.
Antrenör Kadir Altınok, 17 judo sporcusuyla Karaman’da katılacakları İller Arası Judo Turnuvası’nın gelecek hafta yapılacak olan Türkiye Judo Şampiyonası için ön antrenman niteliğinde olduğunu belirterek, sporculara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.


Spor 4.05.2023 13:16:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi