Kemer, İngiltere’de tanıtılıyor

Kemer, İngiltere’de tanıtılıyor

Kemer, İngiltere’de tanıtılıyor

İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen World Travel Market Fuarı’nda, İngiltere’nin en büyük turizm operatörü Jet2 ile tanıtım anlaşması yapan ve Mart ayında karşılıklı sözleşmeyi imzalayan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun başlattığı tanıtım atağı çerçevesinde İngiltere’de Kemer’in reklamları yayınlanmaya başladı.
İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen World Travel Market Fuarı’nda, İngiltere’nin en büyük turizm operatörü Jet2 ile tanıtım anlaşması yapan ve Mart ayında karşılıklı sözleşmeyi imzalayan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, daha sonra EMİTT’te jet2 yetkilileriyle yaptığı görüşme sonrası Kemer İngiltere’de tanıtılmaya başladı.
Turizm operatörü,İngiliz internet kullanıcılarına yönelik reklam çalışmalarına başladı.Ypılan anlaşma ile Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’e hem daha fazla İngiliz misafir gelmesi hem de Kemer’in pazar payını genişletilmesi hedefleniyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’in pazar payını daha fazla genişletmek için önemli projelere imza atmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Topaloğlu, “Anlaşmayla birlikte İngiltere’de Kemerimizin tanıtımları yapılıyor. İngiliz sosyal medya kullanıcılarına Kemer’in reklamı yapılıyor. Kemer’i daha önce görmeyen İngilizler de Kemer’i keşfetmek için heyecanlanıyor. İngiltere’den gelen rezervasyonlar da şu anda iyi durumda. Kemerimizi en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.


Güncel 5.05.2023 14:56:35 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi