Kendisini kargocu olarak tanıtan şüpheli tarafından öldürülmüştü, defnedildi

Kendisini kargocu olarak tanıtan şüpheli tarafından öldürülmüştü, defnedildi

Kendisini kargocu olarak tanıtan şüpheli tarafından öldürülmüştü, defnedildi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kendisini kargocu olarak tanıtan şüpheli tarafından tabanca ile 5 el ateş edilerek öldürülen kişi son yolculuğuna uğurlandı.
Olay, dün sabah saatlerinde Yavuz Selim Mahallesi Ankara Caddesi’ndeki 3 katlı binanın 2. katında meydana geldi. İddiaya göre, S.Y. isimli şüpheli, Ankara Caddesi’ndeki bu binaya girerek, Serkan Kurtgöz’ün yaşadığı 2. kata çıktı. Serkan Kurtgöz’ün (44) evinin kapısının zilini çalan şüpheli, kapıyı açan kişiye kargocu olduğunu ve paket teslim edeceğini söyleyerek, Serkan Kurtgöz’ün gelmesini istedi. Kapıya gelen Serkan Kurtgöz, şüpheli tarafından tabanca ile 5 el ateş edilerek yaralandı. Şüpheli kaçtı, Serkan Kurtgöz ise olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Tokat’ta yakalandı
Şüphelinin içinde bulunduğu Seat marka 41 AOC 833 plakalı araç, dün gece saatlerinde Tokat’ta polislerin "dur" ihtarına uymadı. Araç, polis ekipleri tarafından kovalanmaya başlandı. Ekiplerin aracın önünü kesmesi üzerine S.Y. ve H.C. yakalandı. Ekiplerin şüpheliyi yakalama anları kameralara yansıdı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kocaeli’nin Gebze ilçesine gönderildi.
Serkan Kurtgöz’ün cenazesi, Yavuz Selim Mahallesi Fatih Cami’de kılınan namazın ardından Pelitli Mezarlığı’nda defnedildi. Cenazeye Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de katılarak, acılı aileye baş sağlığı diledi. Kurtgöz’ün araç alım satım işi ile ilgilendiği ve giyim dükkanı bulunduğu öğrenildi.
Öte yandan, şüpheli ile Serkan Kurtgöz arasında husumet bulunduğu bildirildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.


3.05.2023 14:25:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, BOTAŞ Dörtyol Terminali'nde konuştu:

2

Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar yeniden görevine seçildi

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan 117 saat sonra kurtarılan Zeliha, öğretmenlik hayaline protez bacakla ilerliyor

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde hasar gören Kahramanmaraş'taki altyapı sil baştan yapılıyor

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Sağlıkçı olarak geldiği deprem bölgesine 21 kütüphane, 135 bin kitap kazandırdı

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremden sonra inşa edilen hastanede 2 yılda 73 bin ameliyat gerçekleştirildi

7

Türk savunma sanayisi 2026 yılında da hız kesmeyecek

8

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

9

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu: