Kepez'de parklara portakal ağacı dikiliyor

Kepez

Kepez'de parklara portakal ağacı dikiliyor

ANTALYA (AA) - Kepez Belediyesi, baslatilan yesil seferberligi kapsaminda ilçedeki parklara portakal agaci dikmeye basladi.

Kepez Belediyesi'nden yapilan açiklamaya göre, belediye ekipleri ilçenin dört bir yaninda portakal bahçesi kuruyor.

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü'nün, geçen yil baslattigi yesil seferberligi kapsaminda parklarin, meydanlarin, bulvarlarin, kamu binalari bahçelerinin ve mahallelerde mülkiyet sorunu olan arazilerin içerisinde portakal bahçeleri olusturuluyor.

Bu kapsamda bugüne kadar birçok portakal agacini toprakla bulusturan Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, bir portakal bahçesi de Altinova Sinan Mahallesi’ne kazandirdi.

Belediye ekipleri, 8 dönümlük parkin içerisine 60 adet yetismis portakal agaci ile 8 adet zeytin agaci dikti. Içerisinde kapali ve açik ahsap oturma mobilyalari, çocuk oyun grubu ile açik hava spor aletlerinin oldugu park, dikilen portakal agaçlariyla vatandaslarin hizmetine açildi.



Yurt Dünya 5.05.2020 18:32:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de 4 dakika arayla iki deprem

2

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

3

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

4

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

5

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

6

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

7

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

8

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

9

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

10

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi