Kerim Alıcı, Altınordu’da

Kerim Alıcı, Altınordu’da

Kerim Alıcı, Altınordu’da

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala altyapısından yetişen ve sonrasında Göztepe, Boluspor ve Hatayspor’da forma giyen Kerim Alıcı’yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’da forma giyen 25 yaşındaki Kerim Alıcı, depremden dolayı Hatayspor’un ligden çekilmesinin ardından sezon sonuna kadar Altınordu ile anlaşmaya vardı.
Yaşanan süreçten bir an önce çıkmak için birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu dile getiren Kerim Alıcı, “Ülkemizin başı sağ olsun. Yaşanan depremde birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Yetiştiğim kulüpte tekrar forma giymeme imkan sağlayan başta başkanımız Seyit Mehmet Özkan olmak üzere tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Yetiştiğim Altınordu’ya geri döndüm. Altınordumuzun başarısı için elimden geleni yapacağım. Sezonu en iyi şekilde tamamlayacağız” diye konuştu.
Altınordu’nun kapısından girdikten sonra yaşadığı hisleri de dile getiren Alıcı, “Küçük bir çocuk olarak girdiğim yere yıllar sonra tekrar gelmek. Bazen hatıraların olduğu sokaklardan geçerken adımlar yavaşlar derler. Ben de aynı duyguları yaşıyorum. Şu anda çok heyecanlıyım. Bir an önce futbol oynamak istiyorum. Altınordu’yu zaten çok iyi tanıyorum. Bu sezonu en iyi şekilde tamamlayacağız. Mutlu yarınlarımız olur inşallah” dedi.


Spor 6.03.2023 17:59:08 0
Anahtar Kelimeler: kerim alıcı altınordu’da

İlginizi Çekebilir

1

Savunma ve havacılıkta ihracat da hedefler de büyüyor

2

AK Parti Bozyazı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

3

Allianz Türkiye bireysel emeklilikte geniş fon seçenekleri sunuyor

4

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Adana'da kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

6

COP31 iklim kriziyle mücadelede tarım teknolojilerini ön plana çıkaracak

7

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Antalya'da su baskınından etkilenen çiftçileri ziyaretinde konuştu:

8

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Antalya'da KYGM Eğitimciler Kampı'nda konuştu:

9

Ticaret Bakanı Bolat, "5. Savunma ve Havacılık Sanayiinde Küresel Stratejiler Konferansı"nda konuştu:

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Çocuk İyilik Merkezi uzuv kaybı yaşayan 161 depremzedeye umut oldu