Kervancıoğlu’ndan fuarda dondurma şov

Kervancıoğlu’ndan fuarda dondurma şov

Kervancıoğlu’ndan fuarda dondurma şov

Alpedo-Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, İstanbul’da düzenlenen EXPO 2020 Ticaret Fuarı’nda katılımcılara Maraş dondurması ile şov yaptı.
TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda stant açan Alpedo-Kervan Lezzetler Grubu, ziyaretçilere Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetlerini sundu. Kahramanmaraş’ın lezzetlerinin başında yer alan Maraş dondurması ise fuarı ziyaret edenlerin ilgisini çekti.
Alpedo-Kervan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, özellikle fuara yurt dışından gelen misafirlere dondurma ikram etti.
Fuara ilişkin açıklama yapan Kervancıoğlu, “Bizlerde Alpedo markası olarak Kahramanmaraşımızı temsil etmek için yerimizi aldık. İlgiden çok memnunuz. Fuarın en gözde stantları arasında Kahramanmaraşımızın firmaları ve Alpedo var. Şehrimizin markasını ve özel lezzetimizi bütün dünya ile buluşturacağız. Cuma günü fuarımızda ve standımızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacağız” dedi.


Güncel 19.11.2020 15:49:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da depoda 642 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

2

Bakan Bayraktar: Türkiye’nin nükleer serüveninde bu yıl hedefimiz ilk elektriği üretmek

3

Sağlık Bakan Yardımcısı Okumuş, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu:

4

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, kentteki önemli projeleri inceledi

5

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

6

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı

7

Şişecam Bulgaristan üretim tesisindeki kaplamalı cam hattı yatırımını tamamladı

8

Mersin'de Toros Yörüklerini Yaşatma Derneği kuruldu

9

Antalya sömestir tatilini hareketli geçirdi

10

Bozyazı'da sigara bırakma polikliniği hizmete girdi