Kıbrıslı muhtarlar Tepebaşı’na hayran kaldı

Kıbrıslı muhtarlar Tepebaşı’na hayran kaldı

Kıbrıslı muhtarlar Tepebaşı’na hayran kaldı

Yavru vatan Kıbrıs’tan Eskişehir’e gelen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile buluşan muhtarlar, Tepebaşı’na hayran kaldıklarını belirterek, Başkan Ataç’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Eskişehir Muhtarlar Derneği’nin misafiri olarak kentimize gelen muhtarlar ile bir araya geldi.
Konuk 20 muhtarı meclis salonunda ağırlayan Başkan Ataç, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tepebaşı’nı gezdiklerini ve ilçeye hayran kaldıklarını belirten Kıbrıslı muhtarlar adına konuşan Kıbrıs Gazimağusa Muhtarlar Derneği Başkanının adı Mustafa Yeşilleme, Başkan Ataç’ı çalışmalarından dolayı kutladı.
Başkan Ataç da Türkiye ve Kıbrıs’ın ayrılmaz bir bütün olduğunu belirterek, Kıbrıs Gazimağusa Muhtarlar Derneği’nin Eskişehir’de olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.


Güncel 2.09.2022 15:38:08 0

İlginizi Çekebilir

1

RoofStacks ve Fırat Üniversitesi'nden yeni nesil yazılımcı yetiştirme ve istihdam programı

2

OMSAN Lojistik Tanger Med benzeri liman kurmayı hedefliyor

3

EY-Parthenon'un Türkiye İnşaat Sektörü Görünümü çalışması yayımlandı

4

Türkiye Kadın Girişimci Akademisi Ordu mezunlarını verdi

5

Adana'da "Ulusötesi Etkileşimlerde Uluslararası Arena Diplomasi Zirvesi" başladı

6

Osmaniye'de yangından etkilenen 45 hektarlık alan 7 bin 500 fidanla yeşertilecek

7

Hatay'da anne adayları doğum korkularını gebe okulundaki eğitimlerle aşıyor

8

Doğu Akdeniz'in derinliklerine inen dalgıçlar canlıların renkli dünyasını görüntüledi

9

SYS Grup Türk savunma sanayisini Baltık bölgesinde temsil edecek

10

Burdur'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı