Kilis’te polis teşkilatının 178. yıl dönümü kutlandı

Kilis’te polis teşkilatının 178. yıl dönümü kutlandı

Kilis’te polis teşkilatının 178. yıl dönümü kutlandı

Kilis’te Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıldönümü Kilis İl Emniyet Müdürlüğü tarafından törenle kutlandı.
Asri mezarlıkta bulunan şehitlikte saygı duruşu bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende, şehitler anıtına çelenk sunuldu. Kilis Valisi Recep Soytürk, İl Emniyet Müdür Ahmet Kurt ile İl Alay Komutanı Özhan Özvural, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selami Akşit tarafından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı. 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda sergi düzenlendi.
Törene Kilis Valisi Recep Soytürk, Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar, il emniyet müdür yardımcıları ve polis memurları katıldı.


Güncel 10.04.2023 14:14:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

2

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

3

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

4

Futbol: Trendyol 1. Lig

5

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

6

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

7

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor

8

Futbol: Trendyol Süper Lig

9

Kumluca'da hortumdan etkilenen çiftçilere plastik sera örtüsü desteği

10

Futbol: Trendyol Süper Lig