Kilometrelerce yol kat ederek Sivas’tan geçtiler

Kilometrelerce yol kat ederek Sivas’tan geçtiler

Kilometrelerce yol kat ederek Sivas’tan geçtiler

Dünyanın en zor rally raid yarışlarından biri olan Transanatolia’da yarışan sporcular kilometrelerce yol kat ederek Sivas’ın Şarkışla ve Gemerek ilçelerinden geçtiler.
Dünyanın en büyük ve en zorlu rally raid yarışlarından biri olan Transanatolia, 20 Ağustos tarihinde EXPO Antakya alanında başlamıştı. TransAnatolia’ya motosiklet, quad, SSV, otomobil ve kamyon kategorilerinde 56 rally, 28 raid olmak üzere toplam 84 yarış aracı ve 115 yarışmacı katıldı. Kilometrelerce yol kat ederek Sivas’ın Şarkışla ve Gemerek ilçelerinden de geçen sporcular renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuklar heyecanla izledi
TransAnatolia yarışında güzergahın Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır beldesinden geçmesi üzerine çocuklar start alanına gelerek yarışmacılarla fotoğraf çektirip motorları inceledi.
Hatay’da başlayan Dünyanın en zor rally raid yarışlarından biri olan TransAnatolia, 16 il sınırından geçilerek 27 Ağustos’ta Eskişehir’de sona erecek.


Spor 24.08.2022 16:18:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yangından etkilenen 45 hektarlık alan 7 bin 500 fidanla yeşertilecek

2

QNB Türkiye küresel ölçekte ilk İklim Geçiş Tahvil ihracını gerçekleştirdi

3

Hatay'da anne adayları doğum korkularını gebe okulundaki eğitimlerle aşıyor

4

Doğu Akdeniz'in derinliklerine inen dalgıçlar canlıların renkli dünyasını görüntüledi

5

SYS Grup Türk savunma sanayisini Baltık bölgesinde temsil edecek

6

Burdur'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

7

Türk yazılımcı ve tasarımcılar İstanbul'da ödüllendirildi

8

Adana'da evinde 2 silah, el bombası ve patlayıcı ele geçirilen zanlı tutuklandı

9

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

10

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı