King & Queen of Corbet’s’de şampiyonlar belli oldu

King & Queen of Corbet’s’de şampiyonlar belli oldu

King & Queen of Corbet’s’de şampiyonlar belli oldu

Dünyanın önemli kayak ve snowboard etkinliklerinden biri olarak değerlendirilen King & Queen of Corbet’s’de 2021 yılı şampiyonları belli oldu. Erkeklerde Karl Fostvedt, kadınlarda da Madison Blackley mutlu sona ulaşmayı başardı.

Dünyanın önemli kayak ve snowboard etkinliklerinden biri olarak değerlendirilen King & Queen of Corbet’s’de 2021 yılı şampiyonları belli oldu. Jackson Hole Mountain Resort’te gerçekleştirilen etkinlikte dünyanın dört bir yanından gelen 26 sporcu birincilik için mücadele etti. Zorlu hareketlerin, ters taklaların, uzun atlayışların jüri tarafından değerlendirildiği mücadelede erkeklerde Karl Fostvedt, kadınlarda da Madison Blackle ymutlu sona ulaşmayı başardı.

Erkekler yarışında ikinciliği Hans Mindnich, üçüncülüğü ise Jake Hopfinger elde etti. Kadınlarda ise podyumda yer alan diğer sporcular Audrey Herbert ve Zoe Vernon oldu. Mücadelenin tüm ayrıntıları ve en güzel atlayışların tekrarları da RedBull TV’den izlenebildiği belirtildi.


Spor 27.02.2021 12:26:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

2

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

3

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

6

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

8

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

10

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu