Kırıkhan Belediye Başkanı Yavuz: "Çok şiddetli bir depremdi, inşallah korktuğumuz şeyler olmaz"

Kırıkhan Belediye Başkanı Yavuz:

Kırıkhan Belediye Başkanı Yavuz: "Çok şiddetli bir depremdi, inşallah korktuğumuz şeyler olmaz"

Hatay’ın Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, "Şuan bize ulaşan ufak tefek hasarların dışında herhangi bir şey yok, ama sizin de bildiğiniz gibi deprem çok şiddetli bir depremdi. İnşallah korktuğumuz şeyler olmaz" dedi.

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 21.13’te meydana gelen depremin yerin 11.67 kilometre altında olduğu bildirildi. Vatandaşlar sarsıntı esnasında panik yaşarken depremin Adana, Osmaniye, Mersin ve Kahramanmaraş başta olmak üzere çevre illerde hissedildiği bildirildi. İHA muhabirine açıklamada bulunan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, "Sizin de bildiğiniz gibi merkezi Kırıkhan olan bir deprem meydana geldi. Şiddetli bir deprem yaşadık, kriz masamızı oluşturduk kaymakamımızla beraber. Şuan bize ulaşan ufak tefek hasarların dışında herhangi bir şey yok ama sizin de bildiğiniz gibi deprem çok şiddetli bir depremdi. İnşallah korktuğumuz şeyler olmaz. Tekraren söylüyorum herhangi bir ihtiyaçta ihbar hattını kullanabilirsiniz" dedi.


Güncel 18.12.2022 22:36:47 0

İlginizi Çekebilir

1

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremden kaçışı güvenlik kamerasınca kaydedilen belediye çalışanı o anları unutamıyor

2

Isparta'da Atabey OSB yatırımcıları bekliyor

3

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

4

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

5

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

6

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

7

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

8

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

9

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

10

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti