Kırıkkale Belediyesinden salgına karşı yoğunlaştırılmış denetim

Kırıkkale Belediyesinden salgına karşı yoğunlaştırılmış denetim

Kırıkkale Belediyesinden salgına karşı yoğunlaştırılmış denetim

Kırıkkale Belediyesi ekiplerince korona virüs salgını tedbirleri kapsamında çeşitli alanlarda gün boyu denetimler gerçekleştirdi.
Salgınla mücadelede kalıcı başarı sağlanması için 81 ilde 300 bin denetim personeliyle başlatılan yoğunlaştırılmış dinamik denetim Kırıkkale’de de gerçekleştirildi. Kentteki denetimlere tüm kamu kurum ve kuruluşlarından görevlendirilen personeller katıldı. Bu kapsamda toplu ulaşım araçlarında, lokanta, berber, alışveriş merkezi ve vatandaşların yoğunluk oluşturduğu noktalarda vatandaşlara, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulunuldu.
Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de denetimlerde rehberlik edici, vatandaş ile iş yeri sahiplerine kurallara sorumlu davranmaya davet etti. Denetimlerde kurallara aykırılıklarda ısrar edenler hakkında idari işlem tutanağı düzenleneceği hatırlatıldı. Virüsün yayılmasının maske ve mesafe kurallarına uyulmamasından yayıldığına dikkat çeken zabıta ekipleri “Virüs aramızda, hem kendi sağlığımızı hem de vatandaşımızın sağlığını korumak öncelikli görevimiz. Bunun izin kurallara titizlik ile uymalıyız. Özlediğimiz günlere ulaşmak için şehrimizi mavi renkle birlikte buluşturacağız” dedi.


Güncel 17.03.2021 13:10:16 0

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu