Kırıkkale’de yanan ev mahalleliyi sokağa döktü

Kırıkkale’de yanan ev mahalleliyi sokağa döktü

Kırıkkale’de yanan ev mahalleliyi sokağa döktü

Kırıkkale’de müstakil bir evin ikinci katında sobadan kaynaklı çıkan yangın, itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü. Yangını duyan mahalle sakinleri ise sokağa döküldü.
Yangın, gece saatlerinde Kırıkkale’de Sanayi Mahallesi’ndeki 1529. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, müstakil bir evin ikinci katında kömür sobasından kaynaklı çıkan yangında kanepeler tutuştu. Pencereden çıkan dumanları gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kısa sürede müdahale ettiği yangını kontrol altına aldı. Ardından soğutma çalışması yaptı. Dumanları gören mahalle sakinleri ise yangının bulunduğu alana toplandı. Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Sağlık ekipleri ise tedbir amaçlı olay yerinde hazır bekledi.


Yurt Dünya 12.12.2021 02:03:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

2

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

3

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

4

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

5

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

6

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

7

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

8

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

9

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

10

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı