Kırklareli’nde BioNTech aşısının ilk dozu uygulanmaya başlandı

Kırklareli’nde BioNTech aşısının ilk dozu uygulanmaya başlandı

Kırklareli’nde BioNTech aşısının ilk dozu uygulanmaya başlandı

Yeni tip korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında BioNTech aşısının ilk dozu Kırklareli’nde vatandaşlara uygulanmaya başlandı.
Türkiye’de başarılı şekilde yürütülen aşı çalışmalarına, BioNTech aşısı da dahil oldu. Bu kapsamda BioNTech aşısı Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bugün vatandaşlara uygulanmaya başlandı.
Aşı olan Cengiz Uçar, BioNTech aşının ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, “Aşımızı olduk. BioNTech aşısı ülkemize hayırlı olsun. Herkesin aşı tablosuna göre sıra geldiğinde aşısını olması gerekiyor” dedi.
Korona virüsüne karşı yapılan bütün uygulamaları kabul ettiğini söyleyen Orhan Ordu, “Korona virüsüne karşı yapılacak olan bütün uygulamalara evet diyoruz. İnşallah yerli aşımız bir an önce çıkar da herkese bol bol yeter. Ben eminim ki diğer ülkelere de ülkemiz yerli aşımızı gönderir” şeklinde konuştu.


Güncel 2.04.2021 13:20:43 0

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu