Kış Bayramı projesiyle çocukları sevindirdiler

Kış Bayramı projesiyle çocukları sevindirdiler

Kış Bayramı projesiyle çocukları sevindirdiler

Zonguldak’ta kış bayramı projesi doğrultusunda hayırseverlerin destekleriyle ihtiyacı olan öğrencilerin bot ve mont ihtiyaçları karşılandı.
TDV Zonguldak Kadın ve Gençlik Kolları tarafından kentte çeşitli projeler hayata geçirildi. "Hayata Başlarken" projesi dahilinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde ziyaretler gerçekleştirilerek yeni doğan bebek bohçası teslim edildi. Kadın Kolları İl Sorumlusu Ayşe Barlak, çeşitli projelerle ihtiyacı olan kişilere ulaşma çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Barlak, "’Hediyem Kitap Olsun’ Kilimli İHO ve Saime Toptan Sosyal Bilimler kütüphanesine toplam 240 kitap desteğinde bulunduk. Kış Bayramı Projesi doğrultusunda Dumlupınar, Üzülmez, Keller ve Dilaver İlkokullarındaki ihtiyaçlı öğrencilerin bot ve montunu hayırseverlerin destekleriyle karşıladık" dedi.


Güncel 5.01.2023 13:35:20 0

İlginizi Çekebilir

1

QNB Türkiye küresel ölçekte ilk İklim Geçiş Tahvil ihracını gerçekleştirdi

2

Hatay'da anne adayları doğum korkularını gebe okulundaki eğitimlerle aşıyor

3

Doğu Akdeniz'in derinliklerine inen dalgıçlar canlıların renkli dünyasını görüntüledi

4

SYS Grup Türk savunma sanayisini Baltık bölgesinde temsil edecek

5

Burdur'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

6

Türk yazılımcı ve tasarımcılar İstanbul'da ödüllendirildi

7

Adana'da evinde 2 silah, el bombası ve patlayıcı ele geçirilen zanlı tutuklandı

8

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

9

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

10

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı