Kısıtlama öncesi çiftçilerin muafiyet belgesi yoğunluğu

Kısıtlama öncesi çiftçilerin muafiyet belgesi yoğunluğu

Kısıtlama öncesi çiftçilerin muafiyet belgesi yoğunluğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısı sonrası açıklanan ve 17 Mayıs tarihine kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesi Kayserili çiftçiler muafiyet belgesi almak için yoğunluk oluşturdu.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün başlayacak olan ve 17 Mayıs tarihine kadar sürecek olan tam kapanma öncesinde Kayserili çiftçiler, muafiyet belgesi almak için yoğunluk oluşturdu. Kısıtlamalarda üretimlerini devam ettirmek isteyen çiftçiler Muafiyet Belgesi almak için Kocasinan Ziraat Odası’na müracaat etti.
17 gün sürecek kesintisiz sokağa çıkma yasağında muaf listesinde yer alan kişiler, çalışma izin belgesi ile iş yerine gidebilecek. Tam kapanmada uygulanacak sokağa çıkma yasağı sürecinde çalışma belgesi sayesinde vatandaşlar adli/idari para cezası almayacak.


Güncel 29.04.2021 14:20:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de sahte TOKİ başvurusu ilanıyla dolandırıcılık iddiasına 5 tutuklama

2

Kamu hastaneleri tüm kriz ve afet senaryolarına karşı hazırlanıyor

3

Antalya'da acil durumlarda hastane verimliliğinin sürdürülmesine yönelik düzenlenen eğitim tamamlandı

4

Antalya'da hububat sektörü için 20 bin tonluk depo yapılacak

5

Üniversite öğrencileri, performans ödüllü İHA projelerini birincilik hedefiyle geliştiriyor

6

Kumluca'da Okullararası Futsal Şampiyonası sona erdi

7

Adana'da 5 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

8

ON Dijital Global Brand Awards'ta "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" seçildi

9

İskenderunspor'da hedef üst sıralara tırmanışı sürdürmek

10

Dokumapark'ta çocuklar hem eğlendi hem portakal topladı