Kışla Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı sürüyor

Kışla Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı sürüyor

Kışla Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatı sürüyor

Yüreğir Belediyesi’nin, sportif alandaki önemli yatırımlarından biri olan Kışla Mahallesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaat çalışmaları devam ediyor.
Kışla Mahallesi’nde Mart ayında düzenlenen törenle temeli atılan yüzme havuzu inşaatı hızla yükseliyor.
1260 metrekare kapalı alanda projelendirilen, içerisinde 25 x 12,5 ölçülerinde yarı olimpik yüzme havuzu, mini tribün, soyunma ve antrenör odaları ile engelli soyunma odalarının yer alacağı tesisin bu yıl içinde tamamlanması planlanıyor.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, daha sağlıklı nesiller yetiştirmek, özellikle gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek için, farklı spor branşlarında birçok projeye imza attıklarını belirterek, “İnşa etmekte olduğumuz bu tesis, inşallah uzun yıllar boyunca halkımıza hizmet verecek. Dünya çapında büyük başarılar elde edecek sporcularımızın yetişeceği umuduyla tesisimizin Adana’mıza, Yüreğir’imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


Spor 16.06.2021 13:34:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisi 2026 yılında da hız kesmeyecek

2

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

3

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

4

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

7

Futbol: Trendyol 1. Lig

8

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

9

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

10

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor