Kızılay’dan Nail Anlar’a gümüş madalya

Kızılay’dan Nail Anlar’a gümüş madalya

Kızılay’dan Nail Anlar’a gümüş madalya

Türk Kızılayı, İstanbul Vali Yardımcısı ve Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. M. H. Nail Anlar’ı yaptığı kan bağışları nedeniyle gümüş madalya ile onurlandırdı.
Türk Kızılayı’na birçok kez kan bağışında bulunan Arnavutköy Kaymakam Vekili Dr. M. H. Nail Anlar, bu anlamlı desteğinden ötürü gümüş madalyaya layık görüldü. Kızılay Arnavutköy Şube Başkanı Dr. Kemal Aygenli, Kaymakam Vekili Dr. Anlar’ı makamında ziyaret ederek, Anlar’a gümüş madalya ile beratı teslim etti.

"Kan bağışlamak hayat kurtarmakla eş değer"
Madalya ve berata layık görülen Vali Yardımcısı ve Kaymakam Vekili Dr. M. H. Nail Anlar, kan bağışlamanın hayat kurtarmak ile eş değerde olduğunu vurgulayarak, “Birçok kişi, ancak kendi veya yakınlarının sağlığıyla sınandığında kan bağışının önemini idrak edebiliyor. Oysa zor durumda kalmadan da bu konunun önemini anlamamız lazım” dedi.

’’Toplum olarak duyarlılık göstermeliyiz’’
İstanbul Vali Yardımcısı ve Kaymakam Vekili Dr. Anlar, kan bağışı konusunda duyarlılık çağrısında bulunarak, ’’Kızılay, ülkemizin ihtiyacı olan kanın tamamını karşılayabilmek için canla başla çalışıyor. Bizim de bu noktada üzerimize düşeni yapmamız, toplum olarak duyarlılık göstermemiz gerekiyor. Bu vesileyle herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyorum, kanınızı bağışlayın, üç kişinin hayata tutunmasına yardımcı olun" diye konuştu.


Güncel 5.07.2022 11:00:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

2

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

3

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

4

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

5

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

6

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

7

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

8

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

9

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

10

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek