KO-MEK Sepeti’nden dijital pazara hızlı giriş

KO-MEK Sepeti’nden dijital pazara hızlı giriş

KO-MEK Sepeti’nden dijital pazara hızlı giriş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı Dijital İstihdam Hamlesinin ilk il dışı siparişi Kahramanmaraş’tan geldi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kurslarında eğitim alan kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin satışa sunulduğu KO-MEK Sepeti, dijital pazara hızlı giriş yaptı. Geçen hafta hizmete giren alışveriş sitesini Kocaeli’nin yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinde yaşayan vatandaşlar takibe aldı. Sitenin ilk il dışı siparişi ise Kahramanmaraş’tan geldi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın projesi olan KO-MEK Sepeti, geçtiğimiz hafta yapılan basın toplantısı ile e-ticaret hayatına katıldı. Dijital istihdam hamlesi haline gelen KO-MEK Sepeti, ticaret hayatına adım atar atmaz büyük ilgi gördü.
KO-MEK Sepeti’nin ilk siparişi ise Kahramanmaraş’tan geldi. Site, henüz basın toplantısı ile tanıtım aşamasında iken, Kahramanmaraş’tan ilk siparişin geldiği belirlendi. Sipariş edilen bir çift patik KO-MEK Sepetinin ilk satışı olarak kayıtlara geçti. Sipariş vakit kaybedilmeden hazırlanarak, güvenli bir şekilde Kahramanmaraş’a doğru yola çıktı.


Güncel 22.12.2020 12:08:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

4

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu