Kocaeli’de binlerce öğrenciye ücretsiz internet müjdesi

Kocaeli’de binlerce öğrenciye ücretsiz internet müjdesi

Kocaeli’de binlerce öğrenciye ücretsiz internet müjdesi

Kocaeli’de sosyal yardım alan 27 bin ailenin çocuklarına uzaktan eğitimden faydalanabilmeleri için ücretsiz internet hizmeti sağlanacak.
Korona virüs salgını nedeni ile uzaktan eğitim alan yardıma muhtaç öğrencilere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ücretsiz internet sağlayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın, resmi sosyal medya hesabından verdiği müjde ile Kocaeli’de uzaktan eğitim alan, il ve ilçe sosyal yardımlaşma vakıfları ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin sosyal yardım sunduğu 27 bin aileye ücretsiz internet hizmeti sağlanacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, virüs ile mücadele kapsamında kent genelinde verdiği desteklerine bir yenisini daha ekledi. Başkan Büyükakın, sosyal medya hesabından verdiği mesajla sosyal yardım alan ailelere 2020-2021 eğitim-öğretim yılı süresince internet erişimi sağlanacağı müjdesini verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile il ve ilçe sosyal yardımlaşma vakıflarından sosyal yardım alan ve uzaktan eğitimden yararlanan ailenin çocukları eğitimlerini ücretsiz bir şekilde tamamlayabilecek.


Güncel 7.09.2020 18:16:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

2

Mersin'de din görevlilerine bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

3

Tek Dünya Karadeniz Vakfı 2025'te dünya genelindeki sosyal etki çalışmalarını genişletti

4

Çevresel ve teknolojik faktörler beyin sağlığını olumsuz etkiliyor

5

Kocaelispor ve Antalyaspor arasında depremle başlayan dostluk yeşil sahalarda devam ediyor

6

Türkiye'den yılbaşı için 12 milyon dolarlık çiçek ihracatı

7

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastalar ve yakınları için sinema etkinliği

8

Kadın girişimci geliştirdiği e-ticaret platformuyla yöresel lezzetleri tüketicilere ulaştırıyor

9

Bayındır Hastanesi'nden akran ve dijital zorbalığa karşı ailelere uyarı

10

Yanık vakaları 5 yaş altı çocuklarda daha ağır seyrediyor