Kocaeli’de bor madeni yüklü tırın devrilme anı kamerada

Kocaeli’de bor madeni yüklü tırın devrilme anı kamerada

Kocaeli’de bor madeni yüklü tırın devrilme anı kamerada

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde hatalı sollama yapan otomobile çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yaptığı tır devrildi. Tırın devrilme anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza, Kocaeli’nin Körfez ilçesi D100 Karayolu Atalar Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmet Güreşçi idaresindeki 43 PJ 055 plakalı bor madeni yüklü tır, hatalı sollama yapan otomobile çarpmak istemeyen sürücüsünün manevra yapması sonucunda yol kenarında bulunan duvara çarparak devrildi. Tır sürücüsü Ahmet Güreşçi, kazayı yaralanmadan atlattı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen Güreşçi’nin yardımına koştu.
Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından tır vinç yardımı ile kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, kaza anı ise bir akaryakıt istasyonun güvenlik kameralarına yansıdı.


Yurt Dünya 29.07.2020 12:29:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sahte altın sattıkları iddia edilen 3 zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi

2

Belen ilçesinde düzenlenen etkinlik ozan ve şairleri buluşturdu

3

Adana'da 16 yaşındaki çocuğun öldüğü, babasının yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 4 zanlı tutuklandı

4

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Binboğa: Vatandaşlarımız yeni evlerinde huzurla yaşıyor

5

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

6

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

7

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

8

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

9

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

10

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı