Kocaeli’deki feci kazada ölen Fahri Başkonsolos ile 2 kişinin cenazesi morga kaldırıldı

Kocaeli’deki feci kazada ölen Fahri Başkonsolos ile 2 kişinin cenazesi morga kaldırıldı

Kocaeli’deki feci kazada ölen Fahri Başkonsolos ile 2 kişinin cenazesi morga kaldırıldı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden Kazakistan Nevşehir Fahri Başkonsolosu Halil Uluer, eşi ile bir kişinin cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Aracın sürücüsünün ise bugün izinli olduğu öğrenildi.
Kaza, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu Karaabdulbaki Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul istikametinde seyir halinde olan Kazakistan Konsolosluğuna ait 06 CD7 057 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle bariyerleri aşan otomobil, yaklaşık 30 metre sürüklenerek sinyalizasyon direğinin ayağına çarptıktan sonra yol kenarına devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından otomobilde sıkışan Kazakistan Nevşehir Fahri Başkonsolosu Halil Uluer, eşi Fatma Uluer ile Ahmet Demirhan’ın olay yerinde hayatlarını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan Ayşe Demirhan ise kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti.

Cenazeler morga kaldırıldı
Olay yerine intikal eden jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden Kazakistan Nevşehir Fahri Başkonsolosu Halil Uluer, eşi Fatma Uluer ile Ahmet Demirhan’ın cenazeleri, Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sebebiyle trafiğe kapanan Kuzey Marmara Otoyolu’nun İstanbul istikameti saatler sonra trafiğe açıldı.

Aracın sürücüsünün izinli olduğu ortaya çıktı
Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, kazada kullanılmaz hale gelen aracın sürücüsünün bugün izinli olduğu, bu sebeple aracı kullanmadığı öğrenildi.


Yurt Dünya 27.04.2021 22:28:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı