Koçarlı’da dev borular yer altına indi

Koçarlı’da dev borular yer altına indi

Koçarlı’da dev borular yer altına indi

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde 146 bin 40 dekar tarım arazisinin sulamasına hizmet verecek olan çalışmalarda bölgeye getirilen devasa boruların montajına başlandı.

Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğü ekipleri, önemli tarım kentlerinden olan Aydın’da tarımsal sulama hizmetleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede ekipler Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yapımına başlanan Aydın Koçarlı Bağarası Sulaması projesinde 2. kısım çalışmalarını gerçekleştiriyor. 146 bin 40 dekar tarım arazisinin sulanmasına hizmet edecek olan Aydın Koçarlı Bağarası Sulaması 2. Kısım işi dahilinde bölgeye getirilen devasa boruların da montaj çalışmalarına başlandı.

Konu ile ilgili DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “146 bin 40 dekar tarım arazisinin sulanmasına hizmet edecek olan Aydın Koçarlı Bağarası Sulaması 2. Kısım işi çerçevesinde yapılmakta olan devasa boruların montaj çalışmaları aralıksız devam etmektedir” ifadeleri yer aldı.


Güncel 31.10.2022 11:39:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Sigorta sektörü bu yıl 10 stratejik başlığa odaklanacak

2

SunExpress ocakta dört yeni Boeing 737-8 uçağını teslim aldı

3

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

4

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

5

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

6

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

7

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

8

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

9

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

10

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği