Komşular arası ’patates’ kavgası: 2 yaralı

Komşular arası ’patates’ kavgası: 2 yaralı

Komşular arası ’patates’ kavgası: 2 yaralı

Adana’da komşular arası ’Yarım çuval fazla patates aldın’ kavgasında 1 kişi tüfekle kolundan, 1 kişi de darp nedeniyle kafasından yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Buruk Cumhuriyet Mahallesi 1039 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, kentte patates başakçılığı yaparak geçimlerini sürdüren Kaya ve Yüksel aileleri arasında akşam saatlerinde ’Yarım çuval fazla patates aldın’ tartışması çıktı.
Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Bu sırada Kaya ailesinden 2 kişi av tüfeğiyle komşularına ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalarla 19 yaşındaki Cemile Yüksel kolundan yaralanırken, kardeşi 17 yaşındaki Emirhan ise darp nedeniyle kafasından yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
Öte yandan, sokağın hemen yanında yapılan kır düğününün ise silahlı kavgaya rağmen devam etmesi dikkat çekti.


Yurt Dünya 25.06.2022 22:41:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

3

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

4

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

5

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

6

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

7

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu

8

Yandex Cup finallerinde 196 geliştirici 140 bin dolarlık ödül için yarıştı

9

Setur Marinaları Göcek'te iki marinayı devraldı

10

Burdur'da fabrikanın çatısından düşen işçi öldü