Kontrolden çıkan otomobil uçtuğu tarlada ağaca çarptı: 3 yaralı

Kontrolden çıkan otomobil uçtuğu tarlada ağaca çarptı: 3 yaralı

Kontrolden çıkan otomobil uçtuğu tarlada ağaca çarptı: 3 yaralı

Sakarya’nın Erenler ilçesi D100 Karayolu’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak tarlaya uçan otomobil ağaca çarparak durabildi. 3 kişinin yaralandığı kazada, araç içerisinde sıkışan kadın itfaiye erlerince kurtarıldı.
Kaza, Erenler ilçesi D100 Karayolu Bekirpaşa Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Adapazarı istikametinden Hendek istikametine gitmekte olan Enes B. idaresindeki 34 DUN 839 plakalı Renault marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıktı. Tarlaya uçan araç, ağaca çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile araç içerisinde bulunan sürücü Enes B. ile ismi henüz öğrenilemeyen 2 kadın yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.
Olay yerine gelen itfaiye erlerince araç içerisinde sıkışan bir kadın sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahaleleri sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Konu ile ilgili inceleme başlatıldı.


Yurt Dünya 13.04.2021 12:37:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da seyir halindeki tankerde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

2

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

3

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

4

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

5

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

6

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

7

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

8

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

9

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

10

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor