Konya’da baba 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü

Konya’da baba 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü

Konya’da baba 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü

Konya’da apartman görevlisi baba, 10 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü. Polisi arayarak olayı anlatan baba gözaltına alındı.
Olay, saat 18.20 sıralarında merkez Karatay ilçesi Büyük Sinan Mahallesi Kalemkar İlyas Sokak’ta bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polisi arayan ve isminin İsmail K. (32) olduğunu söyleyen bir kişi, evinde oğlunu boğarak öldürdüğünü belirterek adres verdi. Adrese gelen polis ekipleri, İsmail K’yi alarak kontrol için aynı zamanda apartman görevlisi olarak çalıştığı apartmandaki evine gitti. Polis ekipleri, evde yaptıkları kontrolde yatak odasında 10 yaşındaki Hüseyin K’nin cansız bedeni ile karşılaştı. Adrese olay yeri inceleme ekipleri çağırıldı. Ekiplerin incelemelerinin ardından çocuğun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
Olay sırasında İsmail K’nin eşinin alışveriş için pazarda olduğu öğrenildi. Olayı öğrenince büyük acı yaşayan anne ve yakınları için adrese ambulans da sevk edildi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen İsmail K. gözaltına alınarak emniyete götürüldü.



Yurt Dünya 8.03.2021 23:18:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

2

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

3

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

4

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

5

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

6

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

7

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

8

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

9

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı

10

Karmod Fransa'daki çelik konstrüksiyon ev projelerinin 6. etabına başladı