Konyalı şehit Hasan Çatal son yolculuğuna uğurlandı

Konyalı şehit Hasan Çatal son yolculuğuna uğurlandı

Konyalı şehit Hasan Çatal son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit harekat alanında terör örgütü tarafından döşenen EYP’nin patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Çatal, memleketi Konya’nın Ilgın ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Piyade Uzman Çavuş Hasan Çatal (33), dün Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu şehit oldu. Çatal’ın cenazesi sabah düzenlenen törenin ardından uçakla memleketi Konya’ya getirildi. Çatal için ikindi namazını müteakip Ilgın ilçesindeki kapalı pazar yerinde cenaze töreni düzenlendi. Şehit Çatal’ın cenazesi kılınan namazın ardından Behlülbey Mezarlığına dualarla defnedildi.
Evli olan Hasan Çatal’ın 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehidin cenaze namazına ailesi, yakınları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Konya Valisi Vahdettin Özkan, askeri ve mülki erkan, protokol mensupları ile vatandaşlar katıldı.


Yurt Dünya 29.05.2022 17:25:09 0

İlginizi Çekebilir

1

SYS Grup Türk savunma sanayisini Baltık bölgesinde temsil edecek

2

Burdur'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

3

Türk yazılımcı ve tasarımcılar İstanbul'da ödüllendirildi

4

Adana'da evinde 2 silah, el bombası ve patlayıcı ele geçirilen zanlı tutuklandı

5

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

6

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

7

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

8

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

9

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

10

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı