Köpeğe işkence görüntüleriyle ilgili 1 gözaltı

Köpeğe işkence görüntüleriyle ilgili 1 gözaltı

Köpeğe işkence görüntüleriyle ilgili 1 gözaltı

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde sosyal medyada yayınlanan köpeğe eziyet edilen görüntülerle ilgili bir kişi gözaltına alındı. Köpek ise polis ekipleri tarafından koruma altına alındı.
Saimbeyli ilçesinde bir kişinin köpeğe eziyet ettiği görüntüler sosyal medyada yayıldı. Eziyeti gerçekleştiren kişinin S.P. olduğu belirlenirken Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Kısa süre içerisinde köpeğe eziyet ettiği iddia edilen S.P. gözaltına alındı.
Konu ile ilgili olarak Saimbeyli Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, “11 Kasım 2020 tarihinde medyada yayınlanan ‘’hayvana şiddet olayı’’ ile ilgili gerekli araştırmalar ivedilikle yapılmıştır. Yapılan araştırmalar neticesinde, şiddet olayını gerçekleştiren vatandaş Cumhuriyet Savcısı talimatı ile gözaltına alınmıştır. İşkence gören köpek tespit edilerek, tedavisi için veterinere götürülmüştür. Vicdanları yaralayan olayın, faili hakkında gerekli adli ve idari süreç başlatılmıştır" denildi.
Eziyete uğrayan köpek ise tedavisi yapılmak üzere koruma altına alındı.


Yurt Dünya 11.11.2020 22:43:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Uluslararası Enerji Derneğince Antalya'da düzenlenen IAEE MECA Konferansı sona erdi

2

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi

3

Isparta'da dağlık alanda çobanın ölü bulunmasıyla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı

4

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

5

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

6

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

7

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

8

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

9

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

10

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi