Köprü girişindeki tabelalara çarpan sürücü hayatını kaybetti

Köprü girişindeki tabelalara çarpan sürücü hayatını kaybetti

Köprü girişindeki tabelalara çarpan sürücü hayatını kaybetti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hafif ticari aracın köprü girişindeki tabelalara çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaşamını yitirdi.
Kaza Örnek Mahallesi Kumyolu mevki’inde yaşandı. Edinilen bilgiye göre barınak istikametinden çevreyolu istikametine seyir halindeki Abdullah Kılıç’ın kullandığı 07 LUU 68 plakalı hafif ticari araç köprünün girişinde yolun sağında bulunan tabela ve korkuluklara çarptı.
Yoldan geçen bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekibi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat İtfaiye birimine ait kurtarma ekibi ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, araç içerisinde sıkışan ve kalbinin durduğu belirlenen sürücüyü araçtan çıkararak olay yerinin yakınında bulunan özel hastaneye götürdü. Abdullah Kılıç, özel hastaneye yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Abdullah Kılıç’ın Örnek Mahallesinde toptan forma ve eşofman satışı yaptığı bildirildi.


Yurt Dünya 11.01.2022 15:58:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Bakan Bayraktar: Türkiye’nin nükleer serüveninde bu yıl hedefimiz ilk elektriği üretmek

2

Sağlık Bakan Yardımcısı Okumuş, Tıbbi Tedarik Zinciri Yönetimi Kongresi'nde konuştu:

3

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, kentteki önemli projeleri inceledi

4

Antalya'da dün kaybolan kadın havalimanında bulundu

5

Milli füzeleri prangadan kurtaran motorlar ilgi odağı

6

Şişecam Bulgaristan üretim tesisindeki kaplamalı cam hattı yatırımını tamamladı

7

Mersin'de Toros Yörüklerini Yaşatma Derneği kuruldu

8

Antalya sömestir tatilini hareketli geçirdi

9

Bozyazı'da sigara bırakma polikliniği hizmete girdi

10

MTSO Başkanı Çakır, gazetecilerle bir araya geldi