Köprüde odun talaşı yüklü tır devrildi, faciadan dönüldü

Köprüde odun talaşı yüklü tır devrildi, faciadan dönüldü

Köprüde odun talaşı yüklü tır devrildi, faciadan dönüldü

Afyonkarahisar’da köprüde odun talaşı yüklü tır kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 1 kişi yaralanırken, Afyonkarahisar-İzmir karayolundaki köprünün bir yönü trafiğe kapandı.
Olay, Afyonkarahisar-İzmir karayolu üzerindeki köprülü kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Manisa Turgutlu’dan aldığı odun talaşı yükünü Afyonkarahisar’a getiren Ali Y. (51) idaresindeki 42 Y 4586 plakalı tır, köprü üzerinde kontrolden çıkarak devrildi. Refüje devrilen tırın dorsesindeki odun talaşı ise yola saçıldı. Talaş köprünün bir yönünü tamamen, diğer yönünde ise bir şeridi trafiğe kapattı. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan sürücü Ali Y.’yi ambulansla hastaneye kaldırdı.
Trafik ekipleri karayolunda yoğun güvenlik önlemleri alarak, araç sürücülerini alternatif yollara yönlendirdi. Tırın devrilmesi esnasında köprünün boş olması ise facianın önüne geçti. Tırın yoldan kaldırılması için olay yerine iş makineleri ve vinç sevk edildi. Kaza ile ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.


Yurt Dünya 5.07.2021 23:47:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

3

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

4

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

5

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

6

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

8

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

9

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

10

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı