Köşk Belediyesi’nden konaklama sorunu yaşayan öğrencilere destek

Köşk Belediyesi’nden konaklama sorunu yaşayan öğrencilere destek

Köşk Belediyesi’nden konaklama sorunu yaşayan öğrencilere destek

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Adnan Menderes Üniversitesi Köşk Meslek Yüksek okulunu kazanan ve konaklama yeri bulmakta sorun yaşayan öğrencilere destek vereceklerini açıkladı.

Öğrencilerin konaklama yeri bulamama sorunu için harekete geçen Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Köşk Belediyesi olarak Köşk MYO’da okuyan öğrencilere konaklama konusunda yardımcı olacaklarını ifade etti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; “Gençler bizim başımızın tacı, aydınlık yarınlarımız. Bugün itibariyle üniversiteye başlayan kardeşlerimizin bir takım konaklama sorunları olduğunu duyduk ve Köşk Belediyesi olarak ilçemizde konaklamak isteyen öğrencilerimize destek olma kararı aldık. Konaklama ve benzeri sorunları olan tüm öğrencilerimiz Köşk Belediyesi WhatsApp Hizmet Hattı üzerinden bizlere ulaştıkları takdirde mağduriyetlerini gidermek adına elimizden gelen tüm desteği kendilerine sağlayacağız. İnşallah bu süreçte hiçbir kardeşimiz mağdur olmayacak.” diye konuştu.


Güncel 24.09.2021 10:03:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

2

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

3

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

4

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

5

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

6

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

7

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

8

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

9

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

10

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı