Kozan'da üç kardeş annelerinin görev yaptığı okula kütüphane yaptırdı

Kozan

Kozan'da üç kardeş annelerinin görev yaptığı okula kütüphane yaptırdı

ADANA - Adana'nın Kozan ilçesinde 3 kardeş, annelerinin bir dönem görev yaptığı İnkılap İlkokulu'na kütüphane kazandırdı.

İlkokulda 1967-1983 yıllarında görev yapmış öğretmen Dursun Tümer'in adının verildiği kütüphanenin açılışı törenle yapıldı.

Okul Müdürü Turan Pazarcı, törende, Tümer ailesine kütüphane yapımına ve eğitime sundukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Dursun Tümer'in oğlu Haluk Tümer, 3 kardeş olarak vefat eden annelerine sevgi ve bağlılık duyduklarını, bunun kendilerine güç verdiğini belirterek, "Bizler Tümer kardeşler olarak her zaman okulun hizmetindeyiz. Annem Dursun Tümer anısına açtığımız kütüphanenin, öğrencilerin ilim ve irfan yolunda ilerlemelerine katkı sunmasını diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından kütüphane törenle açıldı.

Törene, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin ve davetliler de katıldı.



Bölgeden 8.01.2022 15:28:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: