Kuaförlerde yoğun mesai

Kuaförlerde yoğun mesai

Kuaförlerde yoğun mesai

TEKİRDAĞ (İHA) – Korona virüs tedbirleri kapsamında 1 ayı aşkın süredir kapalı kalan berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin açılmasıyla bayram öncesi yoğunluk başladı.
Tekirdağ’da Gazibey Mahallesi Yeniyol Sokak’ta Altın Makas Bayan Kuaförü işletmecisi Serkan Mengütay, “1 aydan fazla süre sonra işimize sevinçli bir şekilde güzel başladık. Randevulu şekilde çalışıyoruz, pek bir sıkıntımız yok. Hijyen konusuna çok önem veriyoruz. Müşterilerimiz de hijyen kısmına uyuyor. Herkes maskesiyle, eldiveniyle geliyor. Biz de kendimize düşen görevi yaparak, her türlü tedbiri aldık. Eskiye göre daha güzel çünkü randevulu sisteme göre çalışıyoruz. Tarifemizde değişiklik yok” dedi.
Mengütay, “Korona virüs salgını, tüm dünya için sıkıntılı bir durum. Dünyamız, Türkiye’miz inşallah bu hastalığı en kısa zamanda atlatır. Hep birlikte bu virüsü yeneceğimize inancım tam” diye konuştu.
Kuaför Serkan Mengütay, yaklaşan bayram nedeniyle de yoğunluğun başladığını belirtti.


Güncel 16.05.2020 19:30:20 0
Anahtar Kelimeler: kuaförlerde yoğun mesai

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı