Küçük bir şüphe anne ve 2 engelli çocuğunu ölümden döndürdü

Küçük bir şüphe anne ve 2 engelli çocuğunu ölümden döndürdü

Küçük bir şüphe anne ve 2 engelli çocuğunu ölümden döndürdü

SAKARYA (İHA) – Sakarya’nın Ferizli ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve engelli iki oğlu hastaneye kaldırıldı. Anne ve iki oğlundan haber alamayan akrabaları, şüphe üzerine eve gelince faciayı önledi.
Olay, Ferizli ilçesi Sinanoğlu Mahallesi’nde gece 03.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, tek katlı evde birlikte yaşayan 78 yaşındaki Ayten ile engelli oğulları Sedat ve Recep Savurdu’dan haber alamayan akrabaları durumdan şüphelendi. Evin yan tarafında yaşayan ailenin yakınları, içeriye girdiklerinde anne ve çocuklarının hareketsiz halde yattığını fark etti.
Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen anne ve çocukları sağlık ekiplerince Ferizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Müdahale odasına alınarak oksijen verilen anne ve çocukları, akrabaları tarafından adeta ölümden kurtarıldı. Hastanede tedavisi yapılan engelli iki çocuk taburcu edildi, yaşlı annelerinin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Bir şüphe üzerine eve gelen akrabaların faciayı önlediği olayda, ailenin hastanede oksijen verilirken çekilen fotoğrafları ise yürekleri burktu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Yurt Dünya 27.01.2021 19:47:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

2

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

3

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

4

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

6

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

7

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

8

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü

9

Anamur'da "Etkili İletişim Becerileri" söyleşisi düzenlendi

10

Kaleci İsmail Çipe'nin babasının cenazesi Hatay'da defnedildi