Kulp Vefa Sosyal Destek Grubu’ndan şehit ve gazi ailelerine bayram ziyareti

Kulp Vefa Sosyal Destek Grubu’ndan şehit ve gazi ailelerine bayram ziyareti

Kulp Vefa Sosyal Destek Grubu’ndan şehit ve gazi ailelerine bayram ziyareti

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, Ramazan Bayramı nedeniyle şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Türkiye genelinde olduğu gibi Kulp İlçesinde de korona virüsle mücadele kapsamında her türlü tedbir alınırken, sosyal çalışmalar da aralıksız sürüyor. 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sürerken Kulp Kaymakamlığı koordinesinde hizmet veren Kulp Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerince, Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçe merkezi ve merkeze bağlı köylerde yaşayan 60 şehit ve gazi ailesi ziyaret edildi. Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri tarafından yapılan ziyaretlerde Kulp Kaymakamı Mustafa Gözlet’in selamları ve bayram mesajı iletilerek şehit ve gazi ailelerinin bayramları tebrik edildi.
Şehit ve gazi aileleri kendilerinin bayramlarını tebrik eden Kulp Kaymakamı Mustafa Gözlet’e ve devlet büyüklerine teşekkür ve dua ettiklerini dile getirdi.


Güncel 24.05.2020 17:49:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı