Kumluca'da Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri 100 fidan dikti

Kumluca

Kumluca'da Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri 100 fidan dikti

ANTALYA - Kumluca'da Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı anısına 100 fidan dikti.

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Zekai Dinçer, Beykonak Mahallesi'nde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, okul idaresi olarak öğrencilerin isimlerinin yazıldığı hatıra ormanı oluşturmak istediklerini söyledi.

Kumluca Orman İşletme Müdürlüğünün destekleriyle belirlenen alanda okul adına bir hatıra ormanı oluşturduklarını dile getiren Dinçer, "Burada dikeceğimiz fidanlar, bu etkinliğe katılan öğrencilerimizin hayatlarında ayrı bir yeri olacak. Dikilen her fidana öğrencilerimiz kendi isimlerini verecekler ve fidanları kendileri gibi büyüdükçe kontrol edecekler." diye konuştu.

Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir ile öğrenciler, kendilerine verilen fidanları toprakla buluşturdu.

Törene, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Özgür, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Orman İşletme Müdürü Cengiz Okudan, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.



Yurt Dünya 25.10.2023 12:45:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

2

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

3

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

4

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

6

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

7

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

8

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

9

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

10

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı